Don't Miss
Home / Македонија / Учениците на зимски распуст, второто полугодие започнува на 20 јануари

Учениците на зимски распуст, второто полугодие започнува на 20 јануари

Со завршувањето на старата и почетокот на новата година започнува и дваесет дневниот зимски распуст за учениците од основните и средните училишта.

Околу 280 илјади основци и средношколци од утре ќе се распуштат и ќе уживаат во зимскиот распуст.

Во училишните клупи се враќаат на 20 јануари 2015 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*