Don't Miss
Home / Tag Archives: ЗНАМ

Tag Archives: ЗНАМ

Максим Димитриевски од Битола: Време е за суштински промени

-Македонскиот народ постојано се соочува со големи проблеми, но, секогаш знаел да изнајде соодветно решение и секогаш да стави крај на тоа што го тишти. Македонскиот народ првпат гласаше „за“ на референдумот за самостојна и независна Република Македонија. Избравме елита ...

Read More »