Home / Tag Archives: Зоолошка градина

Tag Archives: Зоолошка градина

Два волка побегнаа од битолската Зоолошка градина

Утринава, два волка побегаа од своите живеалиште во Зоолошката градина во Битола, пробивајќи ја заштитната ограда од живеалиштата. Едниот волк, како што за медиумите изјави директорот на Зоолошката, Коста Нешовски бил застрелан во обидот за бегство, а другиот заминал во ...

Read More »