Home / Tag Archives: Звездана Георгиева

Tag Archives: Звездана Георгиева

Звездана Георгиева (ќе) ви ја претскажува иднината

Живееме во мошне турбулент­ни времиња, кои се проследени со стрес, депресии, зависности … Токму затоа Битолски весник од наредниот број воведува нова рубрика во која психологот и јасновитката Звездана Георгиева ќе може да ви дава совети за тоа како да ...

Read More »