Home / Tag Archives: ѕвзезди

Tag Archives: ѕвзезди

Дружење со ѕвездите во Карпош

Во училишниот двор на ООУ „ Христијан Тодоровски- Карпош“, младите истражувачи, ноќта на 03.10 ( вторник) заедничка „ дружба со ѕвездите“  учествувајќи во работата на Центарот за космологија. Под раководство на г-дин Радан Митровиќ од Скопското астрономско друштво, преку неговиот ...

Read More »