Home / Избори 2021 / Јасмина Гулевска го призна поразот

Јасмина Гулевска го призна поразот

Актуелната градоначалничка на Општина Могила Јасмина Гулевска го призна поразот на локалните избори од својот противкандидат од ВМРО ДПМНЕ и  им се заблагодари на могилчани за соработката во изминатите 4 години. Преку својот Фејсбук профил им порача -Да сте ми живи и здрави , ми беше голема чест што бев градоначалник на Општина Могила . 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*