Home / Вести / Честитки за јубилејот од сите страни

Честитки за јубилејот од сите страни

Роденденот на Битолски весник 57 години од излегувањето на првиот број и влегувањето во 58 година ни го честитаа бројни наши почитувачи и читатели.

Јубилејот ни го честитаа заменикот министер за локална самоуправа, Зоран Димитровски, потоа претседателот на Асоцијацијата на печатени медиуми Лирим Дулови, сопствениците и директорите на весниците Нова Македонија,Слободен печат, Вечер, неделникот Фокус, од Бигорскиот манастир, Киро Кипровски, наши читатели од Сиднеј Австралија, САД, Германија…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*