Home / Вести / Дефект во Брусничка населба

Дефект во Брусничка населба

ЈП Водовод информира дека поради дефект на пумпната станица “Кирил Мајски” во Нова Битола, која го снабдува со вода делот над Брусничка населба до селото Брусник, без водоснабдување ќе бидат граѓаните во овој дел од градот.

-Се работи на санација на дефектот, а во меѓувреме нашите сограѓани ќе можат да полнат вода од цистерната што  е поставена пред ресторанот Чифлик, информираат од ЈП “Водовод”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*