Home / Вести / Директорката на КИЦ,Лили Бошевска си поднесе неотповиклива оставка

Директорката на КИЦ,Лили Бошевска си поднесе неотповиклива оставка

           Лили Бошевска не е повеќе директорка на КИЦ.

            Таа деновиве сосема неочекувано си поднесе неотповиклива оставк.

            Според нејзината изјава таа оставката ја дала од лични причини и се врати на своето старо работно место во ОУ “ Кирил и Методиј “.

            На нејзино место за вд. директор е именуван Благојче Божиновски.

            Божиновски  е дипломиран театарски режисер со долгогодишно  работно искуство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*