Home / Вести / Финишира наградната игра на Стопанска банка Битола

Финишира наградната игра на Стопанска банка Битола

Наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола ,,Вреди да се штеди’’ завршува на 31 јануари. Побрзајте и освојте вредни награди!

Останува уште многу малку време да станете потенцијален добитник на некоја од вредните награди во наградната игра ,,Вреди да се штеди’’ на Стопанска банка а.д. Битола.

Главната награда е автомобил Citroen C1, а се доделуваат и x2 MacBook Air 13’’ и x3 iPhone 11.

До 31 јануари изберете и орочете го вашиот омилен депозит во Стопанска банка а.д. Битола и искористете ја шансата покрај одлични каматни стапки да добиете и некоја од вредните награди.

Право на учество во наградната игра имаат сите постоечки и нови клиенти на Стопанска банка а.д. Битола кои во периодот од 16.10.2020  до 31.01.2021 ќе направат ново орочување на средства во банката, со минимален влог во противвредност на 1.000 евра, а максимален влог во противвредност до 30.000 евра во било која валута на период еднаков или подолг од 12 месеци.

Правилата на наградната игра ,,Вреди да се штеди!” можете да ги погледнете ТУКА 

Извлекувањето на добитниците е на 08.02.2021 година.

Бидете и вие еден од среќните добитници на Автомобил Citroen C1, MacBook Air 13’’ х2 и iPhone 11 x3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*