Don't Miss
Home / Вести / Генерално миење на Старата битолска чаршија

Генерално миење на Старата битолска чаршија

                           

          Во настојувањето Битола што подобро да се справи со последиците од корона вирусот јавното комунално претпријатие “ Водовод “  почитувајќи ги препораките на Општината, денеска изврши генерално миење на Старата битолска чаршија.

          Инаку ЈП “ Водовод “ заедно со ЈП “ Комуналец “ и останатите две јавни комунални претпријатија “ Нискоградба “ и ЈП “ Пазари “ постојано се ангажирани за подобрување на хигиената и дезинфекција на градот и тоа не само во строгиот центар, туку и во периферијата на Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*