Home / Uncategorized / Изложба на Петар Ставрев

Изложба на Петар Ставрев

Во пресрет на седумдесетгодишниот јубилеј на Националниот парк “Пелистер“, денесека во фоајето на Центарот за култура во Битола беше отворена изложба на фотографии  на доајенот на битолското новинарство и фото- репортерство Петар Ставрев, со наслов “Убавините на Пелистер“.

Со оваа изложба во која се поместени сто фотографии на пејсажи од пелистерските вертикали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*