Home / Вести / Кондовски оствари средба со битолските пазарџии

Кондовски оствари средба со битолските пазарџии

Локалниот економски развој во Битола е приоритет !

Трудот и маката на секој треба да се вреднува, а локалната самоуправа е тука за да создава клима и можности ! Како приватник сум го докажал тоа и сите искуства можам да ги пресликам во општината !

Ова им го порачав денес на битолските пазарџии ! Особено сум задоволен од отворениот разговор што го имав со секој од нив. Се договоривме таа отворена комуникација да остане и во иднина. Заклучивме дека урбани решенија за градскиот пазар може да се најдат, а потребите на човекот, на пазарџијата да бидат пред се.

Градскиот пазар во Битола заслужува вистински градски лик и кај тезгите и “кај камионите” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*