Home / Вести / Поставена наплатна рампа за паркинг кај Старата болница

Поставена наплатна рампа за паркинг кај Старата болница

        Во Старата болница во иднина паркирањето ќе се наплаќа.

        На тој дел од градот веќе е поставена наплатна рампа за паркирање.

        Со поставувањето на наплатната рампа веќе од наредните денови ќе се регулира влезот и излезот на автомобилите  од паркингот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*