Home / Вести / Пожар кај новиот градски пазар во Битола

Пожар кај новиот градски пазар во Битола

       

        Попладнево, кај новиот градски пазар во Битола избувна пожар.

        Засега непознати сторители ги запалиле стрништата кај Пазарот, кој поради ветрот брзо почна да се шири.

        Благодарение на брзата интервенција на против пожарната единица, пожарот е локализиран и не е дозволено да се прошири кај околните куќи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*