Home / Вести / Распродаден тиражот на Битолски весник

Распродаден тиражот на Битолски весник

Последниот број на Битолски весник ,кој беше дистрибуиран во киосците на Битола е едноставно распродаден. За само неполн час вкупниот тираж на Весникот е купен.

Продавачите на трафиките не известија дека некој сограганин го откупил цел тираж.

Кои се причините што последниот број на Битолски весник е целосно купен не знаеме.

Дали е тоа поради објавените текстови или поради нешто друго не знаеме, но ова е ретка прилика кога целиот тираж на Весникот е купен во еден неполн час од еден “читател “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*