Home / Uncategorized / Реконструкција на “Крушевска“

Реконструкција на “Крушевска“

Започна реконструкцијата на улицата „Крушевска Република“ од местото на спојување со улицата „Иво Лола Рибар“. Екипите на КЈП „Нискоградба“ работат на поставување на атмосферска канализација, додека пак екипите на ЈКП „Водовод“ работат на поставување на водоводна мрежа. Предвидено е по завршувањето на овие активности, да се изврши санација на коловозот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*