Home / Вести / Се распаѓа најубавата куќа кај Црн Мост

Се распаѓа најубавата куќа кај Црн Мост

Најубавата кука кај Црн Мост, која се наога на самата раскрсница кај кружниот тек буквално се распага.

Денеска објективот на нашиот фоторепортер забележа во каква состојба се наоѓа оваа кука, со огромен двор, мал базен и прекрасна архитектура.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*