Home / Вести / Се распаѓа ресторанот “Александрија“ кај Макази

Се распаѓа ресторанот “Александрија“ кај Макази

Ресторанот “Александрија “ кај Макази буквално се распаѓа.

По смртта на сопственикот битолчанец Геро, инаку порано возач во

“ Транскоп“ ресторанот “ Александрија “ буквално се распаѓа.

Искршени врати, прозорци, скали ,паднати ѕидови тоа е сликата на ресторанот “Александрија “

Тоа е сликата која денеска ја забелжавме кај Макази, во која се наога овој ресторан вокои одмраат гоем број битолчани на патот за ресен и Охрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*