Home / Uncategorized / Станот во Скопје за пензионерот Трајан Ивановски од Битола

Станот во Скопје за пензионерот Трајан Ивановски од Битола

Трајан Ивановски од Битола, кој живее на улица “ Димитар Влахов” бр.49 е добитник на станот во Скопје, во рамките на наградната игра на Министерството за финансии  “ Фискална во рака, награда без мака”.
Вечерва,  во директен пренос на Македонската радио телевизија  од илјадниците  пристигнати  пликови со фискални сметки, во огромното студио на МТВ, Трајан  Ивановски ја доби главната награда на оваа наградна игра,  стан во Скопје.

И овојпат се покажа дека битолчани имаат среќа во игрите на среќа.

 

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*