Home / Tag Archives: ден без автомобили

Tag Archives: ден без автомобили

Ден без автомобили во Битола

На плоштадот “Магнолија“ се реализира и финишира проектот “Европска недела на мобилноста“ и Ден без автомобили. Проектот опфати дебати, трибини, проекции на документарни филмови, се направи и избор на најубава фотографија, а денеска беа избрани најдобрите цртежи на оваа тема. ...

Read More »