Home / Tag Archives: документација

Tag Archives: документација

Талевски почна војна и со Б -97 Радио

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески, кој во изминатите 8 месеци се пресметува со Битолски весник, не се задоволи само со тоа да го зганси Битолски весник, туку почна војна и со Радио Б -97. Денеска Талевски преку својот адвокат, кој ...

Read More »

Потпишан договор за изработка на техничка документација за доизградба на колекторскиот систем во НП Пелистер

Деновиве, градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески потпиша договор со министерот за животна средина Нурхан Изаири за „ Изработка на техничка документација и доизградба на колекторски систем за локацијата Бегова Чешма во НП Пелистер “. Договорот беше потпишан согласно ...

Read More »