Home / Uncategorized / Потпишан договор за изработка на техничка документација за доизградба на колекторскиот систем во НП Пелистер

Потпишан договор за изработка на техничка документација за доизградба на колекторскиот систем во НП Пелистер

Деновиве, градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески потпиша договор со министерот за животна средина Нурхан Изаири за „ Изработка на техничка документација и доизградба на колекторски систем за локацијата Бегова Чешма во НП Пелистер “.

Договорот беше потпишан согласно Програмата за инвестирање во животната средина и Конкурсот за распределба на средства за финансирање и реализирање на програми, проекти и други активности од областа животна средина за 2015 година.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*