Don't Miss
Home / Tag Archives: гинеколог

Tag Archives: гинеколог

Потврдена информацијата за одземање лиценцата на битолскиот гинеколог!

Информацијата која ја пласираше порталот на Битолски весник за одземање лиценцата на еден познат битолски гинеколог е потврдена. Лиценцата на гинекологот му е одземена од страна на Лекарската комора на Македонија. Засега,  не се соопштуваат причините поради кои му е ...

Read More »

Одземена лиценцата на познат битолски гинеколог

Откако бил фатен како нелегално обавува гинеколошка дејност во својата куќа, на диво, одземена му е лиценцата на познат битолски гинеколог. Според информации на порталот на “Битолски весник“, битолскиот гинеколог во неколку наврати бил фаќан како работи на диво во ...

Read More »