Don't Miss
Home / Uncategorized / Потврдена информацијата за одземање лиценцата на битолскиот гинеколог!

Потврдена информацијата за одземање лиценцата на битолскиот гинеколог!

Информацијата која ја пласираше порталот на Битолски весник за одземање лиценцата на еден познат битолски гинеколог е потврдена.
Лиценцата на гинекологот му е одземена од страна на Лекарската комора на Македонија.
Засега,  не се соопштуваат причините поради кои му е одземена лиценцата на гинекологот, кој наводно најавил дека ќе се жали на таквата одлука.
Инаку,  се работи за познат и искусен гинеколог од Битола, вработен во Клиничката болница, кој долги години покрај јавната обавува и приватна пракса во својата куќа.
Засега нема информации и од Клиничката болница како ќе реагираат во врска со овој случај.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*