Home / Tag Archives: итност

Tag Archives: итност

Стопанството бара брзо разрешување на состојбата со најмали последици

Актуелната стостојба во Македонија има негативно влијание во економијата, особено во личната потрошувачка. Бизнис заедницата очекува таа да се разреши што е можно побрзо и да не се остварат најавите за можно зголемување на каматните стапки кое дополнително ќе има ...

Read More »

Утре Вонредна седница на Советот на Општина Битола за поплавите

Претседателката на Советот на Општината Битола, Силвана Ангелевска за утре 05.02.2015 година (четврток), со почеток во 11,00 часот закажа ВОНРЕДНА седница на Советот на Општината Битола со единствена точка на дневниот ред, Информација за состојбата со поплавите во Општина Битола, ...

Read More »