Don't Miss
Home / Uncategorized / Утре Вонредна седница на Советот на Општина Битола за поплавите

Утре Вонредна седница на Советот на Општина Битола за поплавите

Претседателката на Советот на Општината Битола, Силвана Ангелевска за утре 05.02.2015 година (четврток), со почеток во 11,00 часот закажа ВОНРЕДНА седница на Советот на Општината Битола со единствена точка на дневниот ред, Информација за состојбата со поплавите во Општина Битола, информираа пред малку од локалната самоуправа.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*