Home / Tag Archives: извршен

Tag Archives: извршен

Утре се именуваат новите директори

Понеделник на 27 ноември заседава кадровската комисија на СДСМ, која треба да ги утврди сите нови директори во јавните претпријатија и училиштата. Според информации на порталот на Битолски весник утре откако кадровската комисија ке ги утврди кандидатите за дирекори,  вечерта ...

Read More »

Груевски: Ако ДИК ја одземе победата, нема да учествуваме во прегласување

Лидерот на ВМРО ДМПНЕ, Никола Груевски, се обрати пред насобраните граѓани што протестираат пред канцелариите на Државната изборна комисија. – Предмалку заседаваше извршниот комитет на ВМРО ДМПНЕ и донесе проглас со кој ќе ги информираме сите чиишто очи се вперени ...

Read More »