Don't Miss
Home / Tag Archives: камиони

Tag Archives: камиони

Стоп за камионите на Ѓавато

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот поради што од попладнево се воведени забрани за камиони на планинските премини Буково, Ѓавато и Стража и на патните правци Маврово-Дебар и Кичево – Охрид преку Пресека. На останатите патишта низ ...

Read More »

Возниот парк обновен со стари камиони

Во  ЈП “ Комуналц “ во изминатите години, откако на чело на ова јавно претријатие е директорот Зоран Соклевски, инаку пулен на градоначалникот Владимир Талески возниот парк на камиони се обновувал исклучиво со набавка на стари и дотраени камиони. Според ...

Read More »