Don't Miss
Home / Uncategorized / Стоп за камионите на Ѓавато

Стоп за камионите на Ѓавато

Врнежите од снег предизвикаа проблеми во одвивањето на сообраќајот поради што од попладнево се воведени забрани за камиони на планинските премини Буково, Ѓавато и Стража и на патните правци Маврово-Дебар и Кичево – Охрид преку Пресека.

На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива по влажни коловози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*