Home / Tag Archives: Кромебрг. семејства

Tag Archives: Кромебрг. семејства

Отворен ден во Крмберг и Шуберт

„Почитувани сограѓани, ве известуваме дека Кромберг & Шуберт Македонија Дооел Битола“ организира отворен ден за сите кои сакаат да се запознаат со начинот на работа во компанијата. За таа цел во петок, 23.02.2018 година сите заинтересирани ќе имаат можност да ...

Read More »