Home / Tag Archives: квартален

Tag Archives: квартален

Усвоен кварталниот извештај

Битолските советници на минатонеделната седница на Советот на Општина Битола го усвоија кварталниот извештај за четвртиот квартал од минатата буџетска година. Пред советниците и новинарите преку видеопрезентација беше презентиран деталниот финансиски извештај за остварените приходи и расходи во минатата година. ...

Read More »

Усвоен кварталниот извештај

На денешната седница на општинскиот Совет, советниците ги усвоија кварталниот извештај за извршување на буџетот на Општината Битола за третиот квартал од 2014 година. Податоците на кварталниот извештај покажуваат дека приходите во буџетот бележат 64,5 проценти реализираност, а со 56,10 ...

Read More »