Home / Tag Archives: Марко Зврлевски

Tag Archives: Марко Зврлевски

Зврлевски преживеа уште два дена

Повеќе паузи отколку дискусија. Вака изгледа денешната собраниска расправа околу точката за разрешувањето на републичкиот јавен обвинител Марко Зврлевски. Во минутите додека во собраниската сала и течеше некаква дебата, власта и опозицијата повторно во клинч околу смената на Зврлевски. Според ...

Read More »

Пратениците ќе му судат на обвинтелот Марко Зврлевски

Денеска продолжува седницата на Собранието, на  чиј дневен ред е разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски. Инаку пратениците вчера цел ден расправаа за владиниот предлог за нов директор на Агенцијата за администрација. Владата го предложува Спасе Глигоров, кој имал долгогодишно искуство ...

Read More »