Home / Tag Archives: новинарство (page 2)

Tag Archives: новинарство

Менде Младеновски добитник на наградата „Менде Петковски“

На новинарот Менде Младеновски, дописник на „Нова Македонија„ од Битола, редакцијата на весникот „Дневник„ денес му ја врачи наградата за најдобар дописник за 2014 година. Наградата го носи името „Менде Петковски” во чест на прерано починатиот дописник на „Дневник„ од ...

Read More »