Home / Tag Archives: параглајдерст

Tag Archives: параглајдерст

СВР Битола за загинувањето на параглајдеристот

Во врска со загинувањето на параглајдеристот од Унгарија во селото Мусинци со соопштение се произнесе СВР Битола. Во соопштението се вели: На 11.07.2017 година во 18:00 часот во СВР Битола пријавено било дека во атар на с.Мусинци пронајдено било починато ...

Read More »