Home / Tag Archives: пуштена

Tag Archives: пуштена

Свечено отворена реконструираната Зоолошка градина во Битола

Денеска,  беше вистински празник за најмладите во Битола. Зоолошката градина никогаш не беше толку масовно посетена. Во присуство на првиот човек на Република Македонија, претседателот на државата Ѓорге Иванов, заменик- министер за локална самоуправа Љупчо Пренџов , претставникот на  Европската ...

Read More »