Don't Miss
Home / Tag Archives: Радио

Tag Archives: Радио

Кога наместо помен се слави роденденот

Деновиве дел од вработените во  Радио Битола  во хотелот Епинал го прославија  68 роден ден на радиото. За тие кои беа на свечениот ручек тоа беше одбележување на роденденот  на Радио Битола, кој почна да емитува сигнал пред 68 години. ...

Read More »

Денес почнува собирањето потписи за изборите

Денес почнува собирањето потписи за кандидатите за градоначалници и советници кои имаат намера да се кандидираат на престојните локални избори. Досега во Битола својата кандидатура за градоначалници и советнички листи ја најавија двајца  кандидати:Кирче Ташков, екс советник во Советот и ...

Read More »