Home / Tag Archives: разрешување

Tag Archives: разрешување

Марко не смее да падни

Следејќи ја деновиве  дебатата за разрешување на јавниот обвинител Марко Зврлевски во македонскиот парламент, длабоко разочаран од тоа што гледав и слушав  буквално не знаев што да правам, дали да плачам, или да се смеам. Ни самиот не знам кога ...

Read More »

Антикорупциска го спаси Зврлевски

За Марко Зврлевски постои законска пречка да се разреши,напишале од антикорупциска комисја  во одговорот кој што стигнал до пратениците на ВМРО ДПМНЕ, а според насловот и до претседателот на Собранието Талат Џафери, а го потпишал претседателот Игор Тантуров. Во дописот ...

Read More »

Стопанството бара брзо разрешување на состојбата со најмали последици

Актуелната стостојба во Македонија има негативно влијание во економијата, особено во личната потрошувачка. Бизнис заедницата очекува таа да се разреши што е можно побрзо и да не се остварат најавите за можно зголемување на каматните стапки кое дополнително ќе има ...

Read More »