Home / Tag Archives: седница (page 8)

Tag Archives: седница

Нема итна седница на Совет за продажбата на ФК Пелистер

И покрај тоа што до порталот на Битолски весник стигнаа информации дека во вторник, на 2 септември, ќе се одржи итна седница на Советот на Општина Битола  за продажба на ФК Пелистер, на која советниците наводно требаше да расправаат за ...

Read More »

Одложена продажбата на ФК Пелистер

По неколку часа маратонска расправа, советниците на Советот на Општина Битола ја прекинаа седницата за продажба на фудбалскиот клуб Пелистер и истата ја одложија за петок, на 29 август, во 11 часот, кога истата повторно ќе продоложи. До прекин на ...

Read More »