Home / Tag Archives: Славевски

Tag Archives: Славевски

Во најновиот број на ФОКУС ќе прочитате

ЗА НЕШТАТА ДА СТАНАТ ПОЈАСНИ Владина службеничка ми поднела преставка дека сум ја дискриминирал оти на „Телма“ државната администрација сум ја нарекол „монструм“. Да не е монструозно, би било смешно или за сожалување? Ако е и од ДПМНЕ-очајничка, многу е! ...

Read More »

Трајко Славевски советник на Мицковски

Универзитетските професори Трајко Славески, Бранислав Саркањац, Никола Србов, Самоил Малчески, Сашо Стефановски ќе бидат дел од Советот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, кој новиот партиски лидер Христијан Мицковски го најави како новитет во функционирањето и организирањето на партијата, информираат за ...

Read More »