Home / Tag Archives: УМС

Tag Archives: УМС

Младите социјал демократи се служат со лаги и измислици

Во врска со изнесените ставови од младите социјалдемократи со прес конференција денес се јавија младите од УМС. Оние кои манипулираат со граѓаните се токму оние лица кои во овој момент изигруваат власт. За потсетување: кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, младите ...

Read More »

Осумина кандидати во трката за координатор на ВМРО ДПМНЕ Битола

Листата на кандидати за координатор на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Битола, од над 35 колку што се пријавија на конкурсот, по првичното интервју е скусена на само осумина. Останатите 27 кандидати, отпаднаа од трката. Според информации на Битолски весник ...

Read More »