Don't Miss
Home / Спорт / Васко Ковачевски, претседател на РК Пелистер

Васко Ковачевски, претседател на РК Пелистер

Новиот управен одбор на РК Пелистер денес ја одржа првата седница и ги избра главните оперативци во клубот. Директорот на РЕК Битола, Васко Ковачевски е избран за нов претседател на клубот

Покрај Ковачевски во извршното раководство на Пелистер влегоа

Сашо Шамбевски – извршен директор
Златко Димитровски – спортски директор
Борче Корлевски – технички директор
Сашо Јанкуловски – секретар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*