Home / Uncategorized / Васко Ковачевски седна на директорската фотелја во РЕК Битола

Васко Ковачевски седна на директорската фотелја во РЕК Битола

Васко Ковачевски, екс пратеникот во Македонскиот парламент  седна на директорската фотелја.

Откако поминаа сите процедурални рокови по објавениот оглас, Васко Ковачевски се исполнија условите за изборот на Ковачевски.

Според информации на Битолски весник, Васко Ковачевски од вчера попладне и официјално го презеде раководењето на најголемиот елекетро енергетски капацитет во државата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*