Don't Miss
Home / Вести / Заев им го продолжи школскиот распуст на учениците до 1 октомври

Заев им го продолжи школскиот распуст на учениците до 1 октомври

Старо – новиот премиер Зоран Заев денеска изјави дека учебната година најверојатно ќе почне на 1 октомври.

„Школската година нема да почне на 1 септември. Тенденцијата на подготовките поради здравствените протоколи ја носат работата тоа да биде на 1 октомври. На првата владина седница ќе биде донесена одлука, а ќе следуваат и законски измени“, изјави Заев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*