Home / Uncategorized / Златко Ќурчиевски нов лидер на СДСМ Битола !?

Златко Ќурчиевски нов лидер на СДСМ Битола !?

Според информации на Битолски весник нов локален лидер на СДСМ Битола со одлука на лидерот Зоран Заев е екс советникот на СДСМ во Советот и директор за производство во РЕК Битола Златко Ќурчиевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*