Home / Вести / Џоковиќ издвои 1 милион евра хуманитарна помош

Џоковиќ издвои 1 милион евра хуманитарна помош

Првиот рекет на Србија и светот Новак Џоковиќ донираше 1 милион евра донација за набавка на респиратори од Кина.

Со овој гест популарниот Ноле покажа и докажа дека покрај тоа што е голем спортист е и голем хуманист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*