Гајсер денеска во 11 часот со „нова бомба“ за случајот „Рекет“

Словенецот, Ларис Гајсер, новинарот на италијанскиот весник „Ла Верита“ најави дека денеска во 11 часот ќе објави нови информации поврзани со случајот „Рекет“. 

Македонијо! Утре, 13 август во 11 часот, на Радио Каподистри. Во центарот на нови факти директно од студио“ – напиша Гајсер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*