Don't Miss
Home / Uncategorized / Битола со енормно загадување

Битола со енормно загадување

Четири македонски градови вечерва се екстремно загадени. 
Многу високо загаден воздух е регистриран во Тетово, Куманово, Битола и Струмица. 

Ова може да се забележи од податоците од мерните станици на Министерството за животна средина. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*