Don't Miss
Home / Uncategorized / Битолчанец му се заканувал на сведок

Битолчанец му се заканувал на сведок

СВР Битола поднесе кривична пријава против Е.Д.(20) од Битола, за сторено кривично дело „незаконито влијание на сведоци”. На 13.10.2014 година, пријавениот се јавил на мобилен телефон на лице од с.Могила, битолско, кој е оштетен и сведок во постапка која се водела пред Основниот суд Битола, по поднесена пријава од истото лице, упатувајќи му сериозни закани по неговиот живот и имот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*