Don't Miss
Home / Uncategorized / Битолчанец сакал да прегази полицајци

Битолчанец сакал да прегази полицајци

Како што информираа од полицијата на 18 август околу 23.30 часот при обид да се изврши преглед на возило и лице, пријавениот со своето возило со голема брзина се упатил кон полициските службеници, обидувајќи се да ги прегази.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*